by
on
under Okategoriserade
Permalink

Framtagning av alcogel – ta en titt på Atlas Sanitizer

Nu när vi går mot kallare tider brukar förkylningar och magsjuka dyka upp som ett brev på posten. I år har vi dessutom ett helt nytt slags virus att handskas med. Det första och bästa sättet att hålla dig frisk är alltid en god handhygien. Våra händer är våra kroppars allra största smittspridare. Desinfektion kan inte ersätta grundläggande handtvätt.

Tvätta dina händer med tvål och ljummet vatten i minst en halv minut innan du sköljer och torkar dem. Så här års kan du med fördel smörja in händerna med en fet hudkräm. Handsprit har nämligen bieffekten att vara väldigt uttorkande. Som tur är kan du hitta alternativ, läs mer här.

Snäll mot huden och naturen

Istället för handsprit kan du satsa på en etiskt framtagen alcogel. Till skillnad från handspriten är alcogelen återfuktande för din hud. Du slipper även den vämjeliga lukten av sprit då du har en mängd olika dofter av parfymerad alcogel att välja bland. En parfym, en desinfektering och en god gärning på samma gång. De flesta av oss har tagit den goda vanan att ha en liten flaska gel med oss. På det viset kan vi hålla oss själva friska i vinter. Därmed hjälps vi alla åt att hålla varandra friska.

Posted in Okategoriserade |