Naturlig inredning

Den skandinaviska designen lägger vikt på naturliga färger och material. Det kännas nära naturen och vara hållbart, ekologiskt samt ljust. En naturlig inredning passar alla hem och är lätt att få till.

Ljusa tyger

Satsa på att köpa naturliga tyger i linne och bomull, gärna ljus kulörer. Allting behöver inte vara vitt, pastellfärger och naturens egna kulörer går minst lika bra. Hos All Interiör kan du köpa kuddar och gardiner i flera vackra tyger med härliga färger. Kombinera blå sammetskuddar med din vita soffa eller häng upp ljusa linnegardiner i sovrummet för att låta solljuset skina in genom tyget.Ljusa material förstorar och får en inredning att se stilren och genomtänkt ut. Den fungerar lika bra på sommaren som på vintern. Under sommaren ska allting kännas lätt som fjärilsvingar och under vintern behöver vi det ljusa för att mota bort mörkret utanför fönstret.

Naturliga material

Ta in naturliga material i inredningen och skippa plastprodukterna. Kombinera smide, gammal emalj, trä och blommor. Den bästa inredningsdetaljen är en kruka med blommor eller grön växt. Den passar i alla rum och växer sig bara större och starkare. I början lever den i köksfönstret tills den blir så stor att den får flytta till en kruka på bordet och slutligen står den i en jättekruka på golvet. Besök några loppisar och fynda gamla smideshandtag eller väggprydnader, det svarta järnet skapar en vacker konstrast till de ljusa väggarna. Gamla emaljkastruller är fina att hänga på väggen eller ställa fram en inredning på en hylla.Du kan också använda rotting för annat än på altanen, en korgstol är numera lika populär att ha som vardagsrumsfåtölj. Bästa platsen för den måste vara vid ett stort fönster eller glasveranda, gärna med en mjuk dyna eller fäll att sitta på.